Show menu
Baner

Service 3+

Boka tid För bilar äldre än 3 år

För att du som Peugeotkund inte ska känna någon oro när din nybilsgaranti är på väg att ta slut finns Service 3+. Service 3+ är en servicetjänst som tar vid där nybilsgarantin tar slut. Genom att utföra service 3+ på din bil äldre än tre år får du automatiskt såväl vägassistans som en förenklad bilgaranti. Assistansen och bilgarantin är giltig 1 år från det datum du utför din service. På så vis kan du luta dig tillbaka och känna samma trygghet när din bil är 3+ år, som när den var helt ny.

Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det betyder inte att vi är dyrast. Hos vår auktoriserade verkstad får du rätt expertis, prisgaranti och givetvis Peugeot originaldelar av hög kvalitet. Allt för att du och din bil ska få bästa möjliga service - hela vägen.

Detta ingår i Service 3+

I Service 3+ ingår Årlig originalservice, Europatäckande vägassistans och Bilgaranti. Bilgarantin är en helt extern produkt som inte har någon som helst koppling till fordonets nybilsgaranti. Kontakta våra servicerådgivare för mer information om vad garantin omfattar.