Show menu
Baner

Prisgaranti på Peugeot Originalservice

Boka tidVi garanterar dig det bästa priset

Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det innebär inte att vi är dyrast. För att bevisa detta lämnar vi prisgaranti på vår Peugeot Originalservice. Du behöver alltså inte betala mer för att besöka vår auktoriserade verkstad: vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Peugeot. Om du mot förmodan hittar motsvarande service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss, så matchar vi den offerten.* 

Våra servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att på bästa tänkbara sätt ta hand om just din bil. Din trygghet är vår prioritet och därför använder vi givetvis enbart Peugeot originalreservdelar för att du ska känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter verkstadsbesöket. Dessutom kan du lita på att få en korrekt originalstämpel i serviceboken, värdefullt för din bils andrahandsvärde.

Vårt erbjudande

- Matchar offerter med likvärdig service.
- Vi använder alltid Peugeot originalderlar.
- Originalstämpel som säkrar bilens andrahandsvärde.

Hos oss kan du dessutom delbetala din Peugeot service räntefritt i 4 eller 10 månader med Peugeotkortet.**
Så, vad väntar du på? Boka en service till din Peugeot redan idag!


*Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad inom samma postnummer som vår auktoriserade verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.

**Vid service eller köp av tillbehör hos oss för över 1 500 kr kan du alltid välja att dela upp din betalning räntefritt i 4 eller 10 månader. Mer information om och villkor för Peugeotkortet hittar du på Peugeotkort.se.