Show menu
Baner

Peugeot Originalservice

Boka tid Har du någon gång tänkt att det måste vara dyrare att serva auktoriserat? Dags att tänka om.

Vår auktoriserade Peugeotverkstad är det absolut bästa verkstadsvalet för dig när din bil behöver service eller underhåll – både vad gäller pris och kvalitet. Våra servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att på bästa tänkbara sätt ta hand om just din bil. Din trygghet är vår prioritet och därför använder vi givetvis enbart Peugeot originalreservdelar för att du ska känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter verkstadsbesöket. Våra reservdelar och samarbetspartners är noga utvalda och godkända av PSA, allt för att ge din Peugeot maximal prestanda. Dessutom kan du lita på att få en korrekt originalstämpel i serviceboken, värdefullt för din bils andrahandsvärde. Låt oss berätta mer om varför du ska välja en auktoriserad Peugeotverkstad.

Peugeot Originalservice med prisgaranti

Vi är helt enkelt bäst på Peugeot, men det innebär inte att vi är dyrast. För att bevisa detta lämnar vi prisgaranti på vår Peugeot Originalservice. Du behöver alltså inte betala mer för att besöka vår auktoriserade verkstad: vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Peugeot. Om du mot förmodan hittar motsvarande service till ett lägre pris innan arbetet är utfört hos oss, så matchar vi den offerten.* 

Peugeot Assistans+

I samband med att du servar din bil hos oss har du möjlighet att teckna Peugeot Assistans+ till det förmånliga priset 325 kr. Peugeot Assistans+ är ett utökat assistansprogram som även omfattar motorstopp på grund av tekniskt eller mekaniskt fel, brist på drivmedel, punktering, urladdat batteri, inlåsning-/förlust av- eller avbrutna bilnycklar, samt trafikolycka eller annan yttre olyckshändelse. Om du får ett driftstopp är hjälpen aldrig långt borta. Dygnet runt och året om ger Peugeot Assistans+ dig omedelbar och kostnadsfri assistans. Läs mer om Peugeot Assistans+ här.


*Offerten får vara max 14 dagar gammal och skall vara specificerad avseende material och arbete. För att garantin ska gälla måste den vara från en icke märkesbunden kedjeverkstad eller från en märkesbunden verkstad inom samma postnummer som vår auktoriserade verkstad. Garantin gäller ej plåt-, däck- eller glasreparationer.