Show menu

Tore Halvdansson

019-20 73 69

Mail

Hej!

Tore Halvdansson heter jag och arbetar med ekonomi och analys. Det bästa med mitt jobb är att jag får jobba med något jag tycker är kul – att få vara med och utveckla verksamheten och träffa alla härliga arbetskamrater :-) Jag har jobbat med just detta ett antal år tillbaka och är väldigt tacksam över att jag har fått följa en fantastisk utveckling hos bolaget. Jag drivs av att få saker och ting uträttade och att få andra omkring mig att trivas. Min ekonomibakgrund har jag haft mycket nytta av i mitt arbete.

Som person är jag enkel, glad och positiv. Jag har en optimistisk grundsyn på livet och vad man kan göra med det! Teknikintresset är stort, liksom det är skoj att laga en bit mat (jag lär mig gärna något nytt) :-) På min fritid har jag (på senare år) börjat med dykning och kör gärna MC.

En perfekt dag för mig är då jag vaknar upp utvilad. Därefter kollar jag igenom gårdagens säljrapporter, samtidigt som jag äter en god frukost och läser morgontidningen. Sedan åker jag till jobbet, åker hem och känner då att jag haft en bra dag och fått saker uträttade. Kvällen avslutas med en härlig middag tillsammans med familjen och sedan en stund TV. Jag äter gärna en god köttbit men har också lärt mig att det finns mycket gott vegetariskt :-)

Jag tycker mycket om att resa och se nya platser. Något speciellt favoritresmål har jag nog inte men åker gärna skidor på vintern och någon kortare resa på sommaren. När hösten och mörkret kommer är det trevligt att resa till varmare breddgrader. Väl på plats vill jag upptäcka destinationen, inte bara ligga på stranden :-) Jag tar gärna ett dyk om tillfälle ges.

Min favorit Peugeot är en 308:a – smidig och komfortabel, fungerar bra både i staden och på landsväg.

Varmt välkommen in till oss! :-)