Show menu

Tomas Forsman

019-20 73 06

Mail

Hej!

Tomas Forsman heter jag och arbetar som företagssäljare. Det bästa med mitt jobb är variationen av arbetsuppgifter och mötet med ständigt nya människor, det är verkligen utvecklande :-) Efter lång tid i tryckeribranschen och efter mycket grubblande tog jag steget till att söka nya utmaningar. Jonsson Bil sökte en företags säljare, jag tog chansen att söka och på den vägen är det. Jag har arbetat här sedan mars 2016.

Jag är en ödmjuk, öppen, ärlig och förtroendeingivande person som har nära till skratt. På fritiden gillar jag att åka ut med husvagnen, bara vara och inte ha en massa måsten. Det är en frihetskänsla att bara ta dagen som den kommer. Jag umgås gärna med barnen och barnbarnen. Att busa med de små ”trollen” och när de sen kryper upp i knäet för att vila då känner man sig omtyckt – härligt! :-) Min absoluta favoritmat är min egen pannbiff med lök och kokt potatis.

Mitt favoritresmål är Playa del Carmen i Mexiko och det Karibiska havet som skiftar i alla möjliga turkosa färger, och framför allt är klimatet underbart skönt. En perfekt dag för mig är när jag lite lätt yrvaken kliver ur sängen, inser att jag är i Mexiko och gäspande går de ”tunga” stegen ner till havet och tittar på soluppgången.

I framtiden drömmer jag om att få vara hel och frisk och kunna resa och se mer av världen.

Min drömbil är en silvergrå Golf GTI av 1978 års modell. Min favorit bland Peugeot modellerna är 308 GTi med 270 hk. Jag gillar bilen som helhet, ett hjul i varje hörn och ligger som ett strykjärn på vägen.

Kom gärna in och hälsa på! :-)