Show menu

Stefan Bengtsson

019-20 73 67

Mail

Tja!

Stefan Bengtsson heter jag och arbetar med försäljning, logistik och administration på Jonsson Bil. Det bästa med mitt jobb är att träffa kunder/nya människor och att få vara med i deras beslutsprocess. Fantastiska arbetskollegor och ett bra utbud av Peugeot modeller skadar ju inte heller :-)  Jag har jobbat här sedan 11 år, och förhoppningsvis jobbar jag kvar här om lika många år till som en av de gamla stofilerna :-)

Jag skulle beskriva mig själv som en glad kille i sina bästa år med ett stort sinne för ”vriden” humor och aldrig långt till ett skratt. Matlagning är något som ligger mig varmt om hjärtat, jag gillar att experimentera i köket o ”skapa” nya rätter med vänner som försökskaniner :-) En favoriträtt är slowcooked grill/rökt BBQ karré med en tomat-/mozzarellasallad – med en god öl!

Även Fotboll är ett intresse, (Premier League) där Tottenham är givet i mitt val :-) Ska jag sporta själv så åker jag gärna ut (sommartid) tidigt till golfbanan med vänner. Vintertid blir det en del utförsåkning, när det finns snö :-) Jag gillar också att resa och London är då ett solklart val för att se Tottenham spöa Arsenal hemma på White Hart Lane.

En perfekt dag för mig startar med en god frukost med min fru och Tottenham-kaffemuggen för att sedan fixa i ordning kvällens middag. Skulle gärna hinna med en golfrunda innan man tänder grillen för kvällen med en öl i goda vänners lag.

När det kommer till bilar så har jag egentligen inte någon drömbil, men gillar det estetiska i de bilmodeller som finns i exempelvis Alfa Romeo Guiletta GTA  eller Aston Martin Vanquish. Av alla Peugeotmodeller så är min favorit en 308:a. En gedigen mellanklass bil som ger utrymme för den stora lasten och sin körekonomi.

Kom gärna in och säg hej och ta en kopp kaffe! :-)