Show menu

Magnus Lindström

019-20 73 11

Mail

Hej!

Magnus Lindström heter jag och arbetar som servicemarknadschef på Jonsson Bil – en riktig artikelnummernörd :-) Det bästa med min arbetsplats är att vi jobbar som ett team här, vi stöttar och hjälper varandra i vått och torrt. Jag började här för 27 år sedan och har under denna tid utvecklats och gradvis fått ett ökat ansvar och befogenheter. Jag började på lagret 1990 och har sedan haft flera olika roller inom just servicemarknad, där jag egentligen gjort allt utom att ”laga bilar”.

Som person är jag glad, fokuserad och alltid på väg mot nya mål. En perfekt dag för mig startar med en kaffe i lugn och ro på trappan vid sommarstugan. Sedan pysslar jag runt en stund, käkar lite lunch med mina härliga tonåringar som vaknar till liv vid den tiden :-) Sedan blir det gärna en tur med båten och lite grillat på kvällen. Eller… Hotellfrukost och redo att utforska en ny stad i ett främmande land! :-)

På min fritid gillar jag att träna, bada, åka skidor m.m! Jag är en aktiv person och tillbringar mycket tid ute i skog och mark. Jag gillar även att resa och skulle gärna åka till Key West i USA.

I framtiden skulle jag gärna bygga ett timmerhus… Har en liten önskan om att lära mig det hantverket! :-) 

Min drömbil är snabb, kraftfull och effektiv, typ som min favorit Peugeot – en 405 T16!

Kom in och säg hej vettja! :-)