Show menu

Magnus Brolin

019-20 73 05

Mail

Tjabba!

Magnus Brolin heter jag och skulle beskriva mig själv som lugn, lite lätt tankspridd och med en lättsam inställning till livet! :-)

Det bästa med min arbetsplats är själva helheten. Att kunna kombinera mitt intresse för bilar med att träffa nya människor och personligheter varje dag är superkul. Att det dessutom är grymt bra stämning och atmosfär, gör inte det hela sämre. Det är kul att arbeta som ett team med såväl andra säljare som verkstads- och servicepersonal. Jag trivs alltså som fisken i vattnet! Men risk för att låta smörig inför chefen så är det den bästa arbetsplats jag varit på.

När det kommer till bilintresset är jag extra svag för BMW:s M-modeller. Snackar vi Peugeot så väljer jag gärna 308 GT. En bil som förenar körglädje med ekonomi – fantastiskt!

När jag inte är på jobbet umgås jag mycket med familjen. Jag har två barn som har en väldig massa aktiviteter – det finns inget roligare än att följa dessa! I huvudet så tränar även jag för fullt, jag betalar till och med ett gymkort för den hjärngympan.

En perfekt dag är när jag får göra någonting med människor jag trivs med - som får en att må bra. Sen om det är att åka till badhuset en kall vinterdag eller stå vid grillen med ett glas rosé en varm sommardag spelar ingen roll :-) God mat är ju också en härlig del av en bra dag, där kommer förmodligen Tacosvepet hålla i sig ett par år till!

I framtiden drömmer jag om att göra succé på Jonsson Bil!

Kom in och häng med oss vetja! :-)