Show menu

Fredrick Hafström

019-20 73 02

Mail

Hej!

Fredrick Hafström heter jag och arbetar som försäljningschef på Jonsson Bil. Jag började här som säljare för 14 år sedan och är idag en utav delägarna. Jag är tokig i bilar, gillar att göra affärer och min specialitet är inköp av bilar. Det som är allra bäst med mitt jobb är att både få hålla på med bilar och träffa kunder. Det är det bästa av två världar :-)

På fritiden gillar jag att fixa med huset och laga mat – min absoluta favorit är grillat kött. Jag gillar också att köra fort. Särskilt att köra bil på racerbana och att åka vattenskoter. Det är verkligen avkoppling för hjärnan.

Mitt absoluta favoritresmål är Hawaii – jag var där för några år sedan. Hawaiis naturliga skönhet, varma tropiska klimat, aktiva vulkaner, inbjudande vatten och vågor gör det till ett för mig oslagbart resmål.

I framtiden vill jag köpa ett hus vid USA:s kust, med en uteplats mot havet. Där kommer jag stå och titta ut över havet medan jag grilla och umgås med mina nära och kära.

Min drömbil är en Porsche 918 Spider. Det är en kompromisslös bil som är otroligt vacker och har bra prestanda. Min favorit bland Peugeot modellerna är en Peugeot 508 GT. Det är den ultimata bruksbilen. Den är snygg, ekonomisk, underbar att köra och har grym komfort. Det är enligt mig den bästa Peugeotbilen.

Kom gärna in och säg hej! :-)