Show menu

Emil Jörgensen

019-20 73 04

Mail

Tjabba!

Emil Jörgensen heter jag och säljer personbilar, transportbilar, begagnat och nytt! :-) Det bästa med mitt jobb är att jag får träffa så oerhört mycket nya människor varje dag.

Vem är Emil då? Jag tycker om att vara med kärleken och att umgås med vänner. Jag älskar god mat och kakor (kakmonster) och att kolla på Discovery Channel och Animal planet. Jag skulle gärna besöka Sydafrika för att uppleva djuren, naturen och människorna.  

Jag skulle säga att jag är väldigt spontan och positiv till det mesta här i livet! En perfekt dag för mig är en fredag då jag åker till jobbet, tar en kaffe, träffar mycket nya människor, åker hem, går ut och äter med tjejen, åker hem och kollar på en bra film o äter kakor. Väldigt simpelt men så skönt att koppla av och vara uppe sent på en fredag och äta massa godsaker. Jag äter (som ni kanske förstått) gärna kakor, vilket kanske inte är en maträtt, samt lövbiff, potatis, sky och bearnaise sås :-) Jag önskar att jag tyckte om att träna, men det kanske kommer.

Sedan länge har jag sagt att jag vill bli bilförsäljare. Min pappa fick alltid bra, proffsig hjälp när vi besökte bilhandlare under min uppväxt, vilket sporrat mig att bli en grym försäljare. När jag sökte detta jobb ringde chefen upp mig efter 3 MÅNADER! Sedan hörde jag inget efter intervjun på 2 veckor och paniken började krypa sig på. Till slut fick jag komma in en andra gång, en hand sträcktes ut och sealed the deal! Nu när jag jobbat som säljare några månader skulle jag säga att Peugeot 508 SW GT BlueHDi 180hk Automat är den ultimata Peugeoten. Det är en riktigt snygg bil som både är praktisk och har lite drag i sig.

Kom gärna in och säg hej om du har vägarna förbi!