Show menu

Christian Stehr

Tjabba!

Christian Stehr heter jag, käkar gärna potatisgratäng med fläskfilé och ädelostsås och jobbar som tekniker på Jonsson Bil :-) Min specialitet är felsökning/problemlösning, eller… hyfsat duktig på det mesta!

Det bästa med mitt jobb är att jag gör samma saker på jobbet som genom mina största fritidsintressen, vilket är bilar (och motorcyklar). Det bästa med att jobba på just Jonsson Bil är arbetskamraterna! Jag har jobbat här sedan 2007 och har utvecklats mycket under åren som gått. Man lär sig nya saker hela tiden och i takt med att bilarna utvecklas så måste man sätta sig in i den nya tekniken för varje ny bilmodell.

Skulle jag beskriva mig själv med ett ord: Motornörd. Är helst ute i skogen och kör enduro på min fritid. Köra tävlingsbil samt umgås med vänner och sambon står också högt upp på listan. En perfekt dag för mig är när man gör något roligt med familjen. En varm och solig dag vid sommarstugan till exempel.

Jag gillar även att resa! Dubai är bästa resmålet som jag har besökt hittills. Finns massor att göra där – F1-bana, vattenparker, stränder, ökensafari osv!

I framtiden drömmer jag om att köpa en liten gård (eller i alla fall ett hus med stort garage och stor tomt). I garaget får det gärna stå en Corvette Stingray årsmodell -74 (ägde den bilen för några år sedan)… Men allt med V8 är fränt :-) Skulle jag välja ut en favorit Peugeot så skulle det bli en 406 Coupé – tidslös design och en go V6 motor!

Jättevälkomna in till mig och säg hej!