Show menu

Anna-Karin Eriksson

019-20 73 63

Mail

Hejsan!

Anna-Karin Eriksson heter jag, mitt jobb är att boka in service och reparationer samt att följa upp med kunderna efter verkstadsbesöken. Det bästa med mitt jobb är kollegorna och kontakten med kunderna. Det är roligt att få prata med olika människor varje dag, och jag lär mig nya saker hela tiden.

När jag är ledig umgås jag med familj, vänner och min hund. Jag läser böcker och tar en tur med motorcykeln när tiden räcker till. Jag tycker om att snickra, och roar mig gärna med att bygga eller renovera något.

Jag skulle beskriva mig själv som nyfiken, självständig och händig. Jag vill helat tiden lära mig nya saker och hitta lösningar på problem. En perfekt dag börjar med kaffe, såklart :-) Det är fint väder, soligt och varmt, och så är jag förstås hemma och jobbar med något projekt – stort eller smått. Jag trivs väldigt bra med att pyssla hemma och reser inte så ofta, men var i London för ett tag sedan och åker gärna tillbaka dit.

Favoritmat… Kaffe..?  Kryddstark mat. Mycket chili, vitlök och ingefära. Kan (precis som med kaffe) inte bli för mycket av det enligt min mening.

Min favorit Peugeot är min 308 SW (äldre modellen). Den är rymlig, snabb och har en flexibel inredning. Det är trevligt med glastak och kul att köra den.

Varmt välkommen in till oss! :-)