Show menu

Amanda Grändsjö

019-20 73 01

Mail

Hej!

Amanda Grändsjö heter jag och jobbar med marknadsföring på Jonsson Bil sedan april 2016. Det bästa med mitt jobb är kreativiteten och variationen. Jag jobbar med allt från traditionell och digital annonsering till hemsidor, sociala medier och grafisk design. Det är något nytt varje dag :-) Jag halkade in i branschen lite på ett bananskal, läste media och kommunikation vid Örebro universitet efter en kompis rekommendation. En bra rekommendation för jag tycker det är superkul! :-)

På fritiden umgås jag med familj och vänner. Heminredning och historia är mina stora intressen. Annars gillar jag att träna, läsa böcker och kolla på tv-serier. Jag äter gärna soppor, linssoppa och avokadosoppa är favoriterna. 

Jag gillar att resa till solen, särskilt på hösten och vintern då vädret är mindre härligt här hemma. Grekland är ett favoritresmål – trevliga människor, tzatziki och oliver, fantastik miljö och medelhavet :-) På sommaren reser jag gärna i Sverige, att vandra i naturen (gärna uppåt i landet) är 100% avkoppling för mig!

Jag har ingen direkt drömbil men gillar små bilar – lätta att parkera och bränslesnåla. Självklart ska det vara en miljöbil! Min favorit bland Peugeot modellerna är 208:an, den är snygg och lagom stor.

Titta gärna in hos oss! :-)