Show menu

Alisa Fazlic

019-20 73 63

Mail

Hejsan!

Alisa Fazlic heter jag och arbetar som servicerådgivare på Jonsson Bil sedan maj 2016. Det bästa med mitt jobb är variationen – att ingen dag är sig likt. Jag älskar kundkontakten och mina underbara kollegor som jobbar tillsammans och stöttar varandra. Stormtrivs som fisken i vattnet :-)

Sedan start har det varit otroligt lärorikt. Bilbranschen var till viss del bekant för mig eftersom intresset fanns sedan tidigare. Men jag såg det som en utmaning att kasta mig in i något nytt, att lära mig hur en bil är uppbyggd och hur alla delar är samspelta. Servicebranschen är välbekant då jag har mer än 10 års erfarenhet av kundkontakt och service inom olika områden/branscher, men man blir aldrig riktigt fullärd. Kunskap och erfarenhet hämtar jag från alla underbara kollegor samt nya människor som jag träffar och lär känna varje dag. Det är vad som gör att jag vill fortsätta arbeta inom branschen och utvecklas tillsammans med företaget :-)  

Jag skulle beskriva mig själv som rolig, glad, ambitiös och hjälpsam som drivs av utmaningar och viljan att lära mig nya saker. Jag är en väldigt aktiv som person och har sportat sedan småben så än idag spenderar jag väldigt mycket tid på gymmet – jag brukar kalla det för mitt andra hem. Om vädret tillåter då är jag ute och kutar, där rensar jag tankarna och samlar kraft. Min absoluta favoritmat är grillad lax med salsa verde och sötpotatis… Mums :-)

Mitt favoritresmål är Kap Verde p.g.a. den blåa himlen, den vita sandstranden och det klara vattnet. Kort och gott avkoppling på högsta nivå!

Min drömbil är en kraftfull allroad bil med mjuka linjer, svart i lacken och ljus inredning! Favoriten bland Peugeot-modellerna är 508 RXH – en elegant och kraftfullt bil som har allt.

Titta gärna in hos oss! :-)