Show menu
Banner

Om oss

Jonsson Bil har funnits på samma plats i Nasta sedan 1977 och är idag närmare 30 medarbetare som vill hjälp dig som kund till ett enkelt och personligt bilägande. Med vår stora bilhall och omtyckta verkstad är vi idag en av de större Peugeot återförsäljarna i Sverige. Vår bilförsäljning är auktoriserad för Peugeot och vår verkstad är auktoriserad för Peugeot och DS Automobiles, vilket innebär att vi kontinuerligt utbildar oss på våra produkter och alltid har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att kunna erbjuda våra kunder högsta kvalitet.

Vi erbjuder försäljning av nya Peugeot person- och transportbilar men också ett stort och attraktivt urval av begagnade bilar av många olika märken. Vi har alltid minst 200 nya och begagnade bilar i lager. Vår kunniga personal ger dig gärna råd och tips och hjälper dig att välja. Hos oss kan du i lugn och ro ta en ordentlig titt på Peugeots breda modellprogram. Vi är även ett Peugeot Professional Center med inriktning mot tjänstebilar och transportbilar.

Vi erbjuder en serviceverkstad med bästa kunskap och kapacitet. Som du har rätt att kräva av din billeverantör.

Vi ser inte kunden som en enda bilaffär utan strävar efter att det ska bli början på en lång och god affärsrelation där kunden kommer tillbaka med glädje. Vi på Jonsson Bil kommer att göra allt för att tillgodose dina bilbehov så snabbt och effektivt som möjligt.

Våra värdeord Vårt miljöarbete