Show menu

Nya Opel Vivaro-e

Privatleasing från 3 940 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Opel Vivaro-e är en flexibel, rymlig och välutrustad skåpbil med alla de egenskaperna som du som yrkesproffs förväntar dig. Och den är dessutom helt eldriven! Med den helt elektriska motorn och optimerade köregenskaper kan din verksamhet köra längre, säkrare och mer effektivt i så väl stadsmiljö som på motorvägen med noll CO2-utsläpp. Nya Opel Vivaro-e finns med ett batteri på 50 kWh för en räckvidd på upp till 230 km, eller ett batteri på 75 kWH för en räckvidd på upp till 330 km. Med instrumentpanelen e-INFO får du total kontroll och översikt över din körning.

Nya Opel Vivaro-e erbjuder en konkurrenskraftig lastvolym på upp till 6,6 m3 och en maximal lastlängd på upp till 3,93 m. Beroende på version. Nya Opel Vivaro-e finns i tre olika storlekar. L1-versionen, som bara är 4,60 m lång, är smidig på trånga gator och i stadsmiljöer där utrymmet är begränsat. Den versionen kan lasta två europallar medan såväl L2 som L3 enkelt får plats med tre europallar.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Nya Opel Vivaro efter dina och ditt företags behov genom att välja till rätt utrustning. Välj mellan olika tillval som hjälper dig i din yrkesvardag så som en lastkapacitet på 1 400 kg, standard lastkapacitet är 1 000 kg. Förarassistanspaket och Säkerhetspaket, Dubbla skjutdörrar och mycket mer. Prata med våra företagssäljare för mer information om tillgängliga utrustningsalternativ och tillval.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Nya Opel Vivaro-eGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!