Show menu

Opel Movano

Privatleasing från 2 589 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Opel Movano är en skåpbil med oändliga möjligheter. Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Opel Movano i flera olika versioner och storlekar. Olika inredningar, inklädnader och påbyggnationerna gör att din Opel Movano kan anpassas efter dina yrkesmässiga behov. Opel Movano har ett stort anpassningsbart lastutrymme. Lastbredderna är bland de bästa i segmentet. 

Movano erbjuder en mängd olika lastvolymer:

  • Total lastvolym på upp till 17 m3.
  • En maximal lastlängd på upp till 4,3 m.
  • 1 270 mm öppning på sidodörrarna.

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Opel Movano ytterligare genom att välja till rätt utrustning. Välj mellan olika tillval som hjälper dig i din yrkesvardag så som dragkrok, backkamera och parkeringssensorer. Den smarta pekskärmen visar vad som händer bakom bilen och ger en guidning med hjälp av avståndslinjer. Prata med våra företagssäljare för mer information om tillgängliga utrustningsalternativ och tillval. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Opel MovanoGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Opel är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Opel. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Opel. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!