Show menu

Peugeot Traveller

Pris från 369 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot Traveller är en stor och rymlig minibuss med komfort och säkerhet av högsta klass. Den rymmer upp till 9 personer och ordentligt med bagage. Med Peugeot Traveller vill du ge dig ut på vägarna, både på nöjesutflykter och långa resor. Utrustad med en multifunktionell kamera känner Peugeot Traveller igen hastighetsskyltar och informerar dig om den aktuella hastighetsbegränsningen vilket underlättar din körning. De moderna dieselmotorerna i Peugeot Traveller minskar bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen.

Peugeot Traveller finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot Traveller som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Allure, Business, Business VIP och VIP tillsammans med Peugeots populära dieselmotor BlueHDi. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot Traveller efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Avtagbar eller fast dragkrok, Dieselvärmare med tidur, Keyless (nyckelfritt lås- och startsystem), 3D Navigation och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot TravellerGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!