Show menu

Peugeot e-Rifter

Privatleasing från 3 119 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot e-Rifter passar lika bra i stan som i naturen. Den har anpassningsmöjligheter utöver det vanliga och det går att anpassa bilen efter alla dina önskemål. Peugeot e-Rifter finns att få med fem eller sju sittplatser och i två olika längder (Standard och Long). Dessutom har du gott om plats för ditt bagage som enkelt lastas i och ur tack vare den öppningsbara bakrutan, den låga lasttröskeln och det plana golvet.

Peugeot Rifter finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot Rifter som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot Rifter efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot e-RifterGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!