Show menu

Peugeot 508

Pris från 279 900 kr

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 508 är en exklusiv halvkombi. Du upplever en helt ny körglädje i det bekväma förarsätet tillsammans med den kompakta ratten och den anpassningsbara head up-displayen. Bilen har gott om förvaringsutrymme i kupén och ett rymligt bagageutrymme. Peugeot 508 tillgodoser företagares behov, särskilt när det gäller den totala ägandekostnaden. Utrustningen, materialen och motorerna har valts ut för att minska servicekostnaderna och förbrukningen. Dessutom kombinerar de effektiva motorerna hög effekt med låga koldioxidutsläpp.

Peugeot 508 finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 508 som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active, Allure, GT-Line och GT samt Peugeots populära bensin- och dieselmotorer. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 508 efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Backkamera, Highway Assist (adaptiv farthållare m.m.), Motoriserad baklucka med handsfreeöppning, Nightvision (mörkerseende) och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 508Genom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!