Show menu

Peugeot 308 SW

Pris från 229 900 kr

Privatleasing från 3 299 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Peugeot 308 SW är en fantastisk kombi. Det är en rymlig bil med ett väl tilltaget bagageutrymme som gör Peugeot 308 SW till den perfekta familjebilen. Det stora bagageutrymmet kan dessutom omvandlas till ett platt golv med en optimal lastkapacitet tack vare det fällbara baksätet. De moderna motorerna och växellådorna ger en låg bränsleförbrukning och en ökad körkomfort. Därför passar bilen för såväl korta som långa resor.

Peugeot 308 SW finns i flera olika utföranden. Välj den Peugeot 308 SW som passar dig för att få största nytta, nöje och körglädje! Välj mellan utrustningsnivåerna Active Pack, Allure Pack och GT samt Peugeots populära bensin- och dieselmotorer. Alla Peugeots nya dieselbilar kan köras på fossilfritt HVO-bränsle!

Välj till rätt utrustning

Anpassa din Peugeot 308 SW efter dina behov och önskemål genom att välja till rätt utrustning. Exempel på tillgängliga tillval är Adaptiv farthållare, Backkamera, Mörktonade sidorutor samt bakruta, Panoramaglastak, 3D-navigation och mycket mer. Det kan förekomma att utrustning och tillval ändras med kort varsel, kontakta därför våra säljare för exakt specifikation. 

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Peugeot 308 SWGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Peugeot är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Peugeot. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Peugeot. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!