Show menu
Banner

Mitsubishi Personbilar

Mitsubishi är det Japanska bilmärket som tog Europa med storm. Med sin slagkraftiga teknik, komfort och räckvidd konkurrerar Mitsubishi med storproducenterna. Mitsubishi har i dagsläget två modeller att erbjuda i europa, Space Star och Eclipse Cross. 

Space Star är den perfekta bilen för dig som bor i urbana förhållanden och behöver en lite mindre bil med hög komfort. Mitsubishi Space Star kommer med de senaste tekniska funktionerna så som Smart Link Display och CVT-växellåda som säkerställer hög prestanda och god bränsleförbrukning.

Ifjol lanserades Mitsubishi Eclipse Cross PHEV som är Mitsubishis större SUV. PHEV står för Plug-In Electric Vehicle och innebär att den drivs av både bensin- och elmotor. Med Eclipse Cross kraftfulla elmotor kan du ta dig upp till 45km innan du behöver ladda. Kör du ännu längre sträckor har du den bränsleeffektiva bensinmotorn och det är en sömnlös övergång mellan de två motorerna så du behöver inte tänka på hur mycket el som finns kvar i batteriet. 

För Mitsubishi är säkerheten ett standardkrav och de har arbetat hårt för att skapa en så säker bil som möjligt. Ecplipse Cross kommer med sju krockkuddar, ett avancerat nödbromssystem och automatiska helljus. Den kommer dessutom med flertalet förarassistansverktyg för att optimera din körupplevelse. 

 

Jonsson Bil är stolt återförsäljare av Mitsubishi och vi är glada över att få vara del av ett starkt växande varumärke. Hos oss hittar du hela det populära modellprogrammet. Vi hjälper både privatpersoner och företag att hitta bilar efter olika behov och ändamål.

 

Välkommen till din återförsäljare av Mitsubishi i Örebro!

Space Star

En mindre stadsbil med lågt CO2 utsläpp. Perfekt för par!

Läs mer

Eclipse Cross PHEV

En kraftfull SUV med dubbla elmotorer och en bränsleeffektiv bensinmotor

Läs mer