Show menu

DS 7 Crossback

Pris från 289 900 kr

Privatleasing från 3.299 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

DS 7 Crossback är först ut av den andra generationens modeller från DS Automobiles. En sofistikerad SUV som genast utmärker sig med en påtaglig front. DS 7 Crossback har det största bagageutrymmet i sin klass (555 liter), och ett innovativt lastsystem.

Den lyxiga SUV:en DS 7 Crossback finns med antingen bensin- eller dieselmotor. Dessa kraftfulla och högeffektiva motorer följer de senaste utsläppsnormerna och utmärks främst genom sitt anmärkningsvärda drivmoment. Motorerna är nu ännu smidigare och mer lyhörda genom den nya automatlådan med 8 växlar. Andra tekniker, t.ex. 200 bars insprutningstryck i bensinmotorn PureTech, eller Stop & Start-tekniken i både PureTech och BlueHDi-motorn, garanterar lägre bränsleåtgång och CO2-utsläpp. 

Smarta funktioner

DS 7 Crossback har många smarta hjälpfunktioner för ökad trygghet. Det finns körhjälpsfunktioner som DS Connected Pilot som justerar hastighet och avstånd till fordonet framför. Systemet tar även över styrningen så att DS 7 Crossback lägger sig exakt rätt i filen. Fungerar mellan 0 och 180 km/h*. Kan stanna fordonet helt och sedan starta igen. För säkrare och mindre stressig körning i bilköer eller på motorvägen.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av DS 7 CrossbackGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en DS är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din DS. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan DS Automobiles. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!