Show menu

DS 3 Crossback

Pris från 249 900 kr

Privatleasing från 2.899 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

DS 3 Crossback är en kompakt SUV som kombinerar elegans med komfort och teknik och sticker ut med den ovanliga formen, med ett flertal detaljer som signalerar modernitet och finess. Räkna med att hamna i blickfånget bakom ratten i DS 3 Crossback. Detta är en kompakt SUV med kurvig silhuett och stora hjul i en vågad och banbrytande stil med både kraft och precision. 

DS 3 Crossback finns med tre motorversioner: PureTech bensin, BlueHDi diesel och E-Tense 100% elektrisk. Välj mellan åttaväxlad automatlåda eller sexväxlad manuell växellåda, beroende på motorn. Välj körläge med reglaget på mittkonsolen. Det finns upp till sju kör- och draglägen, beroende på modell och tillval. Körlägena är manuell, sport, normal och eko. Draglägena är sand, lera och snö.

Smarta funktioner

Notera de magiska dörrhandtagen, som dyker upp först när du behöver dem. Annars döljs de prydligt inne i bildörren och förstärker den sofistikerade silhuetten på DS 3 Crossback. Upptäck även de smarta strålkastarna DS Matrix LED Vision som låter dig fokusera på körningen medan lyktorna håller koll på belysningen framåt. DS Matrix LED Vision är inte bara rent estetiskt tilltalande utan anpassar sig efter körningen – när det är tomt på vägen aktiveras helljus, som slås om till halvljus när det kommer mötande bilar. 
 

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en DS är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din DS. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan DS Automobiles. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!