Show menu

Jobba hos oss

Företags- och Transportbilssäljare

Som Företags- och Transportbilsäljare på Jonsson Bil är du ansvarig för att företaget uppnår fastställda mål för såväl nybils- som begagnat-försäljningen i vårat område som är Örebro med omnejd. Det innebär att du har ansvar för fastställda volymkrav/marknadsandelar & bruttovinster. För att uppnå dessa mål behöver du tillsammans med dina kollegor proaktivt bearbeta potentiella kunder och organisationer.

Våran affärsmodell bygger på långsiktigt relationsskapande där du är Jonsson Bils ansikte utåt. För att lyckas ser vi att du har en ödmjukhet i kundmötet, en drivkraft att bygga ditt nätverk och relationer på marknaden, fokus på kvalitet, service och en vilja att lyckas och göra affärer. Du utgår från bilhallen men förväntas även aktivt delta och engagera dig i kundaktiviteter, event och flera företagsnätverk. 

Du ska ha ett stort intresse av försäljning samt vara engagerad för att ständigt överträffa kundens förväntningar. Till din hjälp har du ett härligt team och en engagerad generalagent som företräder både Peugeot, Opel och DS i Sverige. Du rapporterar direkt till försäljningschefen.

Är du den vi söker?

För ytterligare upplysning, kontakta Fredrick Hafström på 0705-858141 eller fredrick.hafstrom@jonssonbil.se.

Skicka ditt personliga brev och CV till fredrick.hafstrom@jonssonbil.se. eller klicka på länken nedan för att ansöka. 

 

>> Sök tjänsten här <<