Show menu
Banner

Jobba hos oss

Tekniker

Vill du arbeta i ett företag med stark tillväxt där du får möjligheter att växa och utvecklas. Är du nyexaminerad, har annan mekanikerbakgrund eller har några års erfarenhet och söker efter en ny utmaning! Då är det kanske dig vi söker som mekaniker till Jonsson Bil i Örebro. Vi erbjuder dig ett arbete och framtid i ett företag som brinner för att ge kunden ett bra och roligt bilägande. 

 
Huvudsakliga arbetsuppgifter 

 • Service på våra nybilsmärken personbil och transportbil.  
 • Service och Reparationer på begagnade bilar som vi säljer.  
 • Däckskiften och reparationer. 
 • Du arbetar självständigt och samarbetar med dina kollegor och servicerådgivare.  

 

Vad vi erbjuder 

 • Vi erbjuder ett arbete i ett företag med framåtlutad inställning och utveckling av serviceaffär som högt prioriterad.  
 • Vi erbjuder nybilsmärken från en stabil och mycket utvecklande fabrikskoncern i Europa.  
 • Möjlighet till vidareutveckling.  
 • Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför erbjuder fast lön, friskvårdsbidrag och samarbeten med företagshälsovård.  

 
Vad vi önskar av dig 
 
Vi tror att du tillsammans med oss vill utvecklas både gemensamt och individuellt, har en positiv hållning, kan hugga i och arbeta allsidigt. Du bör ha datorvana och förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.  
 

Jonsson Bil ingår i en grupp med totalt 5 stycken bilanläggningar i Jönköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Köping. Vi är återförsäljare och representerar tillsammans nybilsvarumärkena Peugeot, Opel, DS, Mitsubishi, Nissan, Mazda och Fiat. Våra anläggningar har även en stark begagnat-affär som ger oss fina möjligheter att jobba med många märken i vardagen.  
 
Vi har en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Vi lyfter varandra och har kul på jobbet, på så sätt utvecklas vi enskilt som tillsammans. 
 

Ansök redan idag till; johanna.helisten@jonssonbil.se eller via länken Fairrecruiting.se 

 
Välkommen med din ansökan

 

Transportbils- & Företagssäljare

Drivs du av affärer, proaktivt säljarbete och långsiktigt relationsbyggande 

Jonsson Bil i Örebro stärker nu upp inför framtiden med ny säljare mot företag och transportbilar. Bilbranschen står inför en häftig omställning och en ny tids mobilitet i både kundperspektiv och kundupplevelse, digitalisering fortskrider i hög takt, nya drivmedel med elektrifiering som fokus, nya sätt att äga sina bilar på, och vikten av enkelhet och stöttning i bilköpet. 
Ett varierande och ansvarsfullt jobb med mycket frihet, möjligheter och utmaningar som säljteamet tillsammans aktivt och proaktivt jobbar med. En viktig del i arbetet är att säkra långsiktiga och hållbara kundrelationer i våra distrikt och som våra visioner och värderingar säger: skapa en service i världsklass samt ett tryggt, enkelt och passionerat bil-ägande.  

 
Det här är du ! 

Vi söker dig med hög energi och en proaktiv och framåtlutad inställning. Du drivs av utmaningar, ser möjligheter i varje affärstillfälle, är flexibel och älskar att hjälpa kunder. Du har ansvar tillsammans med försäljningschef och kollegor för att volymkrav/marknadsandelar och bruttovinster uppnås.  

Viktigt för att lyckas i rollen; 

 • Har en hög service- och aktivitetsnivå i arbetet 
 • Älskar högt tempo och många bollar i luften 
 • Känner frihet och ansvar att både jobba i bilhall som ute på fältet 
 • Har ett stort egen driv, hög flexibilitet och älskar att möta kunder 
 • Inte vara rädd att lyfta luren och ringa, träffa potentiella kunder där dom är, knacka på dörren hos ett företag eller presentera dig själv och företaget på ett nätverksmöte i regionen. 
 • Kvalitet, relationsbygge och lyhördhet ligger dig varmt om hjärtat 
 • Ta gemensamt ansvar med kollegor att ha regionens finaste och mest välkomnande bilhall 
 • Känner du att detta passar in på dig? Då ser vi fram emot att få göra dig och Jonsson Bil till en given leverantör av mobilitetstjänster i distriktet. 

 

Är du reda för att möta framtiden med oss ? 

Till din hjälp har du ett härligt och mycket strukturerat team i en mycket välskött och fin bilanläggning. Du har stor möjlighet till utveckling och arbete med hög frihetskänsla. Jonsson Bil ingår idag i en företagsgrupp med totalt 5 stora bilanläggningar i Örebro, Norrköping, Jönköping, Eskilstuna och Köping där vi tillsammans driver B2B-försäljningen framåt i Sveriges proaktivaste B2B-team. Vi har också fin support från en engagerad generalagent som företräder flera välkända och starka varumärken. 

Du rapporterar till försäljningschef. 

Vi erbjuder en fast månadslön och rollanpassade förmåner 

Mer information, kontakta Försäljningschef Fredrick Hafström, tjänsten söker du på Fairrecruiting.se

 

Ekonomiansvarig


Vill du arbeta i en företagsgrupp med stark tillväxt där du får möjligheter att växa och utvecklas. Är du en framåtlutad person med ekonomiutbildning och gärna några års relevant erfarenhet, då är det kanske dig vi söker till Jonsson Bil. Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag i fortsatt tillväxt och utveckling som brinner för att ge våra kunder ett bra och roligt bilägande.

Jonsson Bil ingår i en grupp med totalt fem stycken bilanläggningar i Jönköping, Norrköping, Örebro, Eskilstuna och Köping. Vi är återförsäljare och representerar tillsammans nybilsvarumärkena Peugeot, Opel, Citroen, DS, Mitsubishi, Nissan, Mazda och Fiat. Våra anläggningar har även en stark begagnat-affär, servicemarknad och delägarskap i några skadeverkstäder.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du arbetar huvudsakligen med ekonomi, HR-frågor, uppföljning och analys för att stödja verksamheten. Du sköter den löpande redovisningen, inkluderande bl.a. kund och leverantörsreskontra, samt upprättar månads- och ev årsbokslut, framtagning av ekonomiska beslutsunderlag så som nyckeltalsrapporter till ledningsgrupp, budgetar och prognoser. Du gillar att bidra genom att effektivisera och öka kvaliteten i affärsmodeller kopplat till ekonomi, interna projekt och utveckling som uppföljning av verksamheten.

Det är självklart inte det enda viktiga i ditt jobb, vi ser också att du är en viktig strategisk partner i vår ledning och hjälper oss att lyckas med tillväxtresa.

Vad vi önskar av dig
Du älskar siffror, främst innebörden av dom, ser samband och skapar nya lösningar med hjälp av dom. Affärstänk är ett måste, du kommer vara vår VD:s högra hand och stöd till ledningen och våra affärsutvecklare. Det kräver en tydlighet men också en hög flexibilitet. En lagspelare som tillsammans med övriga ekonomer inom företagsgruppen aktivt jobbar för effektivisering och utveckling av bolagen.

Vi ser att sökande har mycket goda kunskaper inom redovisningsområdet. Kan sökande något om administration inom bilhandel är det ett plus.


Övrigt
Rekrytering sker löpande
Sök jobbet via länken Fairrecruiting.se


Frågor besvaras gärna av Tore Halvdansson, mail tore.halvdansson@jonssonbil.se eller telefon 070-5290021

Välkommen med din ansökan!