Show menu

Våra kampanjer

Nya Peugeot 508 SW

Kom in till oss och provkör nya Peugeot 508 SW. Peugeot 508 SW är en exklusiv kombi med kraftfull design. Du kan välja mellan Peugeots effektiva bensin- och dieselmotorer, dessutom kommer nya Peugeot 508 SW som plug-in hybrid.

Läs mer om kampanjen

Peugeot 208 Signature

Peugeot 208 Signature är en bil för dig som vill unna dig det lilla extra. Just nu från 138 900 kr.

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot Partner

Nya Peugeot Partner har blivit hyllad av kritiker världen över och är en transportbil som riktar sig till dig som är yrkesproffs. Allt för att underlätta i din yrkesvardag. 

Läs mer om kampanjen

Nya Peugeot 508

Du upplever en helt ny körglädje i nya Peugeot 508, den exklusiva halvkombin som har blivit hyllad av kritiker världen över. Kom in och provkör den redan idag!

Läs mer om kampanjen

Peugeotkortet

Peugeotkortet gör det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare. Använd det för alla dina köp, så samlar du bonus som du sedan kan använda till att betala din service eller tillbehör hos Peugeot.

Läs mer om kampanjen

Peugeot 308

Nu är den här! Den nya Peugeot 308 har ett häftigare temperament än någonsin och ger en helt ny körupplevelse.

Läs mer om kampanjen

Peugeot 5008 SUV

Väntan är över. Nu är den här. Nya Peugeot 5008 SUV är med sina kraftfulla och snygga linjer och med den senaste tekniken helt och hållet designad för att ge dig en exklusiv körupplevelse och större frihet. Välkommen in och provkör den hos oss!

Läs mer om kampanjen

Transportbilskampanj

Med PEUGEOT PRO+ får du en fullutrustad transportbil som inkluderar utrustning som underlättar ett proffs vardag. Välj bland våra populära modeller Partner, Expert eller Boxer.

Läs mer om kampanjen

Peugeot NOW Privatleasing

Peugeot NOW Privatleasing, det enkla sättet att köra en helt ny Peugeot. Inget lån, ingen kontantinsats, inga bekymmer – bara tanka och kör. 

Läs mer om kampanjen

Peugeot 3008 SUV

Nya Peugeot 3008 SUV röstades fram till Årets Bil 2017 för sin unika design, nyskapande interiör och fantastiska köregenskaper. Provkör den hos oss idag!

Läs mer om kampanjen

Trygga Jonsson

När du köper en begagnad bil hos oss vill vi att du ska slippa obehagliga överraskningar, därför har vi tagit fram Trygga Jonsson. Vad är Trygga Jonsson? Trygga Jonsson är vårt trygghetskoncept för begagnade bilar. 

Läs mer om kampanjen

Prisgaranti på Peugeot originalservice

Vi lämnar prisgaranti på vår Peugeot originalservice. Du behöver alltså inte betala mer för att besöka vår auktoriserade verkstad: vi garanterar dig det bästa priset när du behöver serva din Peugeot.

Läs mer om kampanjen