Show menu
Banner

Företagsbilar för små och stora företag

Välkommen till vår företagsförsäljning. Vi är specialister på tjänstebilsfrågor och vagnparksupplägg. Vår företagssäljare kan hjälpa dig med både kluriga frågor och skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder förmånliga serviceavtal, tar fram lösningar för försäkring och finansiering, samt bistår med kompetens i skattefrågor. Kort sagt, vi hjälper alla företag, stora som små, att ta fram den bästa och mest kostnadseffektiva helhetslösningen för alla företagets bilar.

Vi skräddarsyr och erbjuder ett stort utbud av modeller för din företagspark. Med både Peugeot och Opel erbjuder vi ett brett modellprogram både vad det gäller personbilar (tjänstebilar och servicebilar) och transportbilar väl anpassade för företag. 

Jonsson Bil är certifierad som Peugeot Professional Center. Vi har specialiserade säljare som är proffs på transportbilar och vi har alltid minst 50 transportbilar i lager för dig att välja bland. Dessutom är vi självklart experter på att serva och reparera din Peugeot transportbil, så att du ska kunna ha din bil rullande så mycket som möjligt.

Vill du veta mer? Prata med vår företagssäljare Tomas Forsman, ring 019-20 73 06 eller skicka mail till tomas.forsman@jonssonbil.se.

Har du frågor gällande service, underhåll och reparationer av transportbilar? Prata med vår servicerådgivare Johanna Helisten, ring 019-20 73 10 eller skicka mail till verkstad@jonssonbil.se.