Show menu

Mitsubishi Space Star

Från 169 900 kr

Privatleasing från 2 399 kr/mån

*Priserna är frånpriser och kan komma att ändras.

Nya Mitsubishi Space Star kombinerar en stor personlighet med kompakt format och massvis av körglädje. Lika smidig och bekväm på stadens gator som på de längre utflykterna på motor- och landsväg. En kompakt storlek behöver aldrig kompromissa med komfort och körglädje – åtminstone inte när du väljer nya Mitsubishi Space Star. För att göra din resa så trygg, behaglig och säker som möjligt är nya Mitsubishi Space Star dessutom utrustad med den senaste tekniken, moderna säkerhetssystem och massor av smarta innovationer.

Nya Mitsubishi Space Stars exteriör signalerar ett fokus på lekfullhet, förfinad design och en aerodynamisk profil som inte bara skapar ett sportigt intryck utan även minskar bränsleförbrukningen. 

Genom Mitsubishis designspråk Dynamic Shield får nya Space Star samma robusta och intelligenta personlighet som sina Mitsubishi-syskon och väcker på så vis alltid uppmärksamhet på vägen. 

Smarta funktioner

Mitsubishi Space Star är utrustad med smarta, tekniska lösningar som underlättar för dig och dina passagerare.


Smartphone Link Display AUDIO 

Med Smartphone Link Display Audio kan du integrera din smartphone och göra din resa uppkopplad, så du alltid kan njuta av din smartphones bilanpassade funktioner.


Backkamera

Mitsubishi Space Star erbjuder en färgkamera* som underlättar i samband med parkering och skymd sikt bakåt. Med hjälp av stödlinjer i kameran kan du tydligt få en bild av var din bil är i förhållande till omgivningen.  

*Beroende på utrustningsnivå.


USB-ingång

USB-ingången är smart placerad vid instrumentpanelen för att underlätta användning av så väl förare som passagerare.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Mitsubishi Space StarGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Mitsubishi är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Mitsubishi. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Mitsubishi. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!