Show menu

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Nya Eclipse Cross PHEV är Mitsubishis senaste tillskott i upställningen. Med en kraftfull drivlina, känd från den fantastiska Outlander PHEV, har Eclipse Cross PHEV elmotorer på både fram- och bakaxlarna samt en bränsleeffektiv bensinmotor. Motorerna samverkar för att optimera bilens prestanda. Banbrytande teknik gör Eclipse Cross PHEV snabbreagerande och tystgående. Växlingen mellan ren elkörning och bensinmotorn sker automatiskt, så att du inte ska behöva tänka på hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Eclipse Cross PHEV markerar starten på en ny framtidsfokuserad design hos Mitsubishi Motors. Vi kompromissar aldrig med kvaliteten när vi skapar den perfekta crossover-SUV:en. Eclipse Cross har en atletisk och sportig SUV-look med en elegant och slank siluett. Den sexkantiga designen på baksidan påminner om ett bakmonterat reservhjul och uttrycker robustheten hos en SUV – liksom arvet från den legendariska Pajero.

Smarta funktioner

Utvidga din horisont

Smartphone Link Display Audio System (SDA) är en pekskärm som är kompatibel med din smartphone. Med SDA kan du använda Android Auto* eller Apple CarPlay* för att integrera mobilen i bilens system. Så att du kan använda Spotify, Google Maps och andra bilkompatibla appar. Du kan givetvis även ringa, ta emot samtal och avlyssna telefonsvararen hands free, så att du kan ha fullt fokus på vägen.

Boka provkörning

Jag vill boka provkörning av Mitsubishi Eclipse Cross PHEVGenom att klicka på denna knapp skickar du din information till oss. Informationen kommer att användas av oss för att ta kontakt med dig för att boka provkörning.

Jonsson Bil är med dig hela vägen

Att köpa en Mitsubishi är första steget i vår relation tillsammans. Vi på Jonsson Bil är med dig från ditt bilköp, till service och reparationer för att underhålla din Mitsubishi. Under årets alla årstider! Till det är dags att byta bil igen. Du kan känna dig trygg med att vi kan Mitsubishi. Våra säljare, servicerådgivare, reservdelspersonal och tekniker är utbildade på våra produkter och har den senaste tekniken och utrustningen tillgänglig. Allt för att erbjuda dig som kund högsta kvalitet!