Show menu
Banner

Om vår bilverkstad


Reception

I vår reception hittar du Magnus, Johanna och Andreas. De ansvarar för att din Peugeot blir servad eller reparerad på ett korrekt sätt. Vi monterar givetvis alltid Peugeot originaldelar för att din bil skall gå på bästa möjliga sätt. Ring gärna till dem 019-20 73 10, eller använd vårt bokningsformulär för ett prisförslag. Det är billigare än du tror. Vi hör av oss till dig när vi mottagit din bokning.

Vi är sedan 1996 Godkända som kontrollerad bilverkstad vilket bl.a. innebär att du får kostnadsförslag från oss skriftligt och vi garanterar att reparationen ej skall kosta mer än detta, i annat fall ringer vi alltid till dig för att få godkänt innan vi gör fler jobb. Vi är medlemmar i MRF, och följer alltid ”Verkstadens Reparationsvillkor” vilka är framtagna i samråd mellan bransch och konsumentverket. Läs mer om MRF:s reparationsvillkor.

Vi är även ackrediterade av Swedac för att kunna ”släcka tvåor” från någon av besiktningsstationerna.

Vi är godkända av flera försäkringsbolag för att arbeta med glas, både reparation och byte.

Vi arbetar med AC och har dom tillstånd/licenser som krävs för detta.

Kvalitet

Som ett led i vår kvalitetssäkring utbildar vi våra mekaniker kontinuerligt för att de alltid skall vara uppdaterade på allt när det gäller din Peugeot.

Däck

Våra kunniga tekniker hjälper gärna till med råd och tips för dina däck. Vi har flera alternativ på däck både budget och premium fabrikat, samt säsongsförvaring av hjul i vårt hotell.

Lånebil

I samband med att din bil är inlämnad för reparation, Kan du ha en ersättningsbil till förmånliga villkor. Säg till när du bokar tid!

Uppföljning

Efter service eller reparation genomförs regelbundet kundundersökningar för att dom som betyder mest skall få göra sin röst hörd, Svara gärna på dessa undersökningar. Vi läser alla svar!