Show menu
Banner

Våra kunder berättar


Varför har Rolf köpt sina tre senaste bilar hos Jonsson Bil?

Rolf heter jag och köpte min första bil hos Jonsson Bil för 4-5 år sedan, då blev det en Folkvagn Caddy. Idag är jag inne på min 3:e bil härifrån, en Peugeot 208 som jag köpte ny för ½ sedan. Den är lite trång – jag är van vid att köra större bil. Annars en bra bil som är billiga att åka med.

Att det blev just Peugeot har mycket med priset att göra. Och att det blev just Peugeot 208 är för att jag provkörde bilen och föll för den. Jag föll t.o.m. för färgen.  

Jag började köpa bil hos Jonsson Bil mycket p.g.a. kundservicen. Jag letade efter en Folkvagn Caddy och kollade först hos några andra bilhandlare i stan men fick inte det bemötande jag önskade. Sedan hittade jag en Caddy hos Jonsson Bil och åkte dit. Där fick jag ett bra bemötande och har fortsatt komma tillbaka just därför. Du blir som kund sedd när du kommer in i bilhallen.

Jag har rekommenderat andra att köpa bil hos Jonsson Bil flera gånger. Senast var här om dagen till en gubbe som ville provköra min bil, han fastnade precis som jag både för bilen och priset.  
 Varför har Kristina Aczél Nebron köpt bil hos Jonsson Bil de senaste 12 åren?

Jag heter Kristina Aczél Nebron och har jobbat som fotograf i 23 år. För 14 år sedan startade jag VA’ FINT FOTO. Jag fotograferar privatpersoner i min ateljé och på locations, och arbetar mycket med företagsprofiler. Jag tar hand om hela produktionen själv för att leverera foton med kvalitet, känsla och finess. Mitt jobb är fantastiskt roligt!

Jag köpte min första bil hos Jonsson Bil 2004 och är nu inne på femte bilen. Jag har alltid kört samma modell, en Peugeot Partner Tepee men med olika färger för att få lite variation. Jag är väldigt nöjd med bilen jag har idag, en diesel automat som är riktigt snål på bränsle. Blev nästan chockad över hur långt jag kunde åka innan jag behövde tanka för första gången. Dessutom är den prisvärd!

Varför väljer jag att köra Peugeot? Det var min bror som rekommenderade, han är duktig på bilar och sa att en Partner Tepee skulle passa bra för min verksamhet. Bilen är idealisk både i arbetet och privat! Jag använder bilen för att packa all min utrustning (stora skärmar, stativ, blixtar m.m.) när jag ska iväg på jobb. Dessutom är bilen kalasbra att använda som arbetsbord – jag brukar fälla upp luckan och då blir det som ett litet kontor. Det är en bra familjebil. Barnen tycker om den, jag får in hunden och den är skön att köra långt med. Alla som åker med mig säger att bilen är luftig och rymlig. Jag kommer aldrig att byta bilmodell. Jag har testat andra bilar men inte upplevt samma känsla.

Jag köper bil hos Jonsson Bil därför att alla är så serviceminded. Det känns som att alla gått en charmkurs. Emil Jörgensen som sålde mig den senaste bilen var väldigt duktig, kunnig och tydlig. Han fick mig att känna trygghet i mitt köp. Presentpåsen med olivolja som jag fick var också uppskattad. Det är en liten gest som gör så mycket för kundupplevelsen. Om jag ska säga tre saker som är utmärkande för Jonsson Bil så är det (1) att jag känner mig omhändertagen (2) att säljaren ringde mig efter leveransen och frågade hur allt gick med min nya bil och (3) presentpåsen.

Dessutom är servicen av bilen bra, verkstaden gör i ordning bilen och ser till att allt är som det ska. Jag har aldrig upplevt några problem med mina verkstadsbesök.

Jag skulle rekommendera andra att köpa bil hos Jonsson Bil just för att jag vet att man som kund får en bra service. Det är klart att jag brinner extra för modellen jag själv har – rekommenderar den varmt!Kristina med sin Peugeot Partner Tepee. Foto: VA’ FINT FOTO