Show menu
Baner

Nya Peugeot Expert

Nya Peugeot Expert är transportbilen som erbjuder allt du behöver, med sina moderna innovationer som underlättar i arbetslivet. De unika sidoskjutdörrarna som kan öppnas med foten, den flexibla inredningen Moduwork, nya aktiva säkerhetssystem och de mest bränslesnåla motorerna gör Experten till en av de mest mångsidiga och driftsekonomiska transportbilarna i klassen. Du kan givetvis proffsutrusta den helt efter dina egna önskemål. Välkommen in och provkör den hos oss idag! 

Priser och produktfakta >> 

Allt annat är onödigt

Nya Peugeot Expert är byggd på den nya generationens bottenplatta från Peugeot. Det gör modellen mer innovativ, lätt och säker.   

Den nya Peugeot Expert har en optimal konstruktion där yttre dimensioner och användbarheten samspelar perfekt. Bilen är väl genomtänkt och modellen uppfyller dina krav när det gäller bränsleförbrukning, komfort, dynamiska egenskaper och säkerhet.     

Effektiv
Med den reducerade vikten har Peugeot Expert de lägsta förbrukningsnivåerna och CO2-utsläppen i segmentet.  

Säkerhet
Den nya Peugeot Expert är utrustad med ett flertal körhjälpsystem för att se till att du reser säkert. Modellen fick även fem stjärnor i EuroNCAP-testen för Expert Kombi.  

Praktisk
Den nya Peugeot Expert finns i tre längder: kompakt, standard, lång vilka är format som gör det lätt att parkera bilen i alla slags parkeringsplatser tack vare en maxhöjd på 1,90 meter. Med den nya bottenplattan kan även sidoskjutdörrar med handsfree-funktion och Moduwork-sätet* monteras.

Komfort
Körkomfort, fjädringskomfort oavsett om bilen är olastad eller ej, utmärkt väghållning, dynamiska egenskaper och lätt att manövrera är alla egenskaper som ökar körglädjen. Lägg därtill en ergonomisk och praktisk kupé, där du har en roterbar skrivplatta från ModuWork i mittarmstödet.  

Nya Peugeot Expert är ett robust, modernt verktyg som underlättar arbetsdagen. 

Har du några frågor? Kontakta vår företagssäljare:   

Tomas Forsman
019-20 73 06
Mail  


*Tillval